Koti ja keittiö 8/2008
Ohje neljälle.
4 isoa tomaattia
8 kalamataoliivia
200 g vuohenjuustoa
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
1/2 dl hunajaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2–3 rkl pinjansiemeniä
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Leikkaa tomaatit kahtia ja lusikoi sisukset pois. Viipaloi vuohenjuusto.
2. Täytä tomaatit vuohenjuustolla, oliiveilla ja basilikanlehdillä.
3. Valuta päälle hunajaa ja ripottele päälle valkosipulia, pinjansiemeniä, suolaa ja mustapippuria.
4. Kypsennä uunissa 175 asteessa ensin 10 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes tomaatit saavat hieman väriä pintaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2