600 g naudan ulko- tai sisäfileetä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1/2 dl silputtuja yrttejä
(timjamia, persiljaa)
100 g vuohenjuustoa
Ruskistamiseen:
2 rkl voita
1. Tee fileeseen viilto pitkittäissuunnassa. Aukaise filee ja painele sitä kevyesti. Hiero lihaan suolaa, pippuria ja tuoreita silputtuja yrttejä. Lisää viipaloidut vuohenjuustopalat.
2. Kääri filee tiukalle rullalle ja kiinnitä se cocktailtikuilla.
3. Ruskista rullan pinta kuumalla pannulla.
4. Paahda fileerulla kypsäksi 200-asteisessa uunissa. Lihan halutusta kypsyysasteesta riippuen noin 10-20 minuuttia.
5. Poista tikut. Anna lihan vetäytyä foliossa hetki ennen tarjoamista.
6. Leikkaa fileerulla ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa yhdessä salaatin ja paistettujen perunoiden kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2