Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
1 annos
Ainekset
2 kananmunaa
1 rkl kevytmaitoa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Caprese:
65 g puhvelimozzarellaa
6 kirsikkatomaattia
muutama basilikanlehti
2 tl oliiviöljyä
1 tl valkoista balsamicoa
mustapippuria myllystä
Ohje:
1. Tee ensin caprese. Revi mozzarella pieniksi paloiksi. Viipaloi tomaatit. Yhdistä ne keskenään. Lisää basilika, öljy ja etikka. Mausta pippurilla.
2. Riko munien rakenne. Sekoita joukkoon maito. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista massaa muutama minuutti öljyllä sipaistulla vohveliraudalla.
3. Nosta kypsälle munakkaalle capresea. Nauti heti.
Viinisuositus:
Sitruksinen, hedelmäinen ja mausteinen Lugana San Benedetto 2016, Italia, 14,99 e.
Katso myös nämä munakasreseptit:
Munakasrulla ja avokadotäyte
Migas – espanjalainen leipämunakas
Korvasieni-fetaperunamunakas
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2