Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Udon-nuudeliwokki
20 min . helppo . 10 e
4 annosta
200 g udon-nuudeleita
1 rs (100 g) siitakesieniä
1 pkt (200 g) broccoliineja
100 g tuoretta pinaattia
3 valkosipulinkynttä
2–3 rkl rypsiöljyä
Kastike:
3 rkl ponzu-soijaa
2 rkl limen mehua
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl ruokosokeria
2 tl kalakastiketta
2 tl seesaminsiemenöljyä
1. Kypsennä udon-nuudelit suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisen ajan. Huuhtaise nuudelit lävikössä.
2. Puhdista siitakesienet. Huuhtele ja paloittele broccoliinit. Huuhtele pinaatti lävikössä. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
3. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää valkosipuli ja kuullota pari minuuttia. Lisää loput kasvikset ja nuudelit. Paista kuumalla pannulla sekoitellen 5–10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet hieman. Lisää joukkoon kastike, kiehauta ja tarjoile.
Vinkki! Jos haluat, paista joukkoon tofua tai mifusuikaleita.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2