MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
6 annosta
6 viipaletta maalaisleipää
Marinoidut tomaatit:
3 kypsää tomaattia
Marinadi:
3–4 rkl oliiviöljyä
2–3 rkl punaviinietikkaa
1–2 valkosipulinkynttä
ripaus sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
6 viipaletta serrano- tai iberiankinkkua
1. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Sekoita etikka ja mausteet öljyn joukkoon. Pyöräytä tomaattiviipaleet varovasti mausteseokseen. Anna maustua puoli tuntia.
2. Paahda leipäviipaleita 200–225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat väriä.
3. Aseta tomaattiviipaleita ja kinkkusiivuja leipien päälle. Koristele basilikalla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ