Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Mari Har­ju­la Ku­vat Ar­to Vuo­he­lai­nen Koti ja keit­tiö 4/2012

Tiramisu-suklaakakku

Kahvin kera tarjottava täyteläinen suklaakakku mehevöitetään herkullisella tiramisun tyyppisellä täytteellä.

8–10 an­nos­ta

250 g tum­maa suk­laa­ta

175 g voi­ta

2 dl ruo­ko­so­ke­ria

4 mu­naa

2 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

¾ dl vah­vaa kah­via

Vuo­an voi­te­luun:

mar­ga­rii­nia tai voi­ta

Täy­te:

2 dl vis­pi­ker­maa

250 g mas­car­po­ne­juus­toa

2–3 rkl to­mu­so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

2–3 rkl kon­jak­kia tai

man­te­li­li­köö­riä

Ko­ris­te­luun:

noin 50 g tum­maa suk­laa­ta

rou­hit­tu­na

suk­laa­täyt­tei­siä pää­si­äis­ra­kei­ta

1. Su­la­ta suk­laa ve­si­hau­tees­sa tai pak­su­poh­jai­ses­sa kat­ti­las­sa lie­del­lä mie­dol­la läm­möl­lä.

2. Vaah­do­ta voi ja so­ke­ri. Li­sää mu­nat yk­si­tel­len vaah­toon. Li­sää sula suk­laa. Se­koi­ta jau­hot ja lei­vin­jau­he kes­ke­nään ja li­sää eris­sä tai­ki­naan. Li­sää lo­puk­si kah­vi ja se­koi­ta no­pe­as­ti ta­sai­sek­si.

3. Jaa seos kah­teen voi­del­tuun, noin 20 cm:n ir­to­poh­ja­vuo­kaan. Pais­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa kes­ki­ta­sol­la noin 30 mi­nuut­tia. An­na jääh­tyä.

4. Val­mis­ta täy­te. Vaah­do­ta ker­ma. Se­koi­ta vaah­toon mas­car­po­ne­juus­to, so­ke­rit ja al­ko­ho­li.

5. Rou­hi suk­laa.

6. Lai­ta toi­nen kak­ku­poh­ja tar­joi­lu­va­dil­le. Le­vi­tä pääl­le puo­let täyt­tees­tä ja ri­pot­te­le sen pääl­le puo­let suk­laa­rou­hees­ta. Nos­ta toi­nen kak­ku­poh­ja pääl­le, le­vi­tä sen pääl­le lo­put täyt­tees­tä ja ri­pot­te­le lo­put suk­laa­rou­hees­ta. Pei­tä kak­ku ja an­na te­key­tyä muu­ta­man tun­nin ajan vii­le­äs­sä.

7. Ko­ris­te­le kak­ku suk­laa­täyt­tei­sil­lä pää­si­äis­ra­keil­la en­nen tar­joi­lua.

Lue Myös

Tumma suklaa­mous­se­kakku

Raikas hedelmäsalaatti

Raikas hedelmäsalaatti

Tumma suklaa­mous­se­kakku

Raikas hedelmäsalaatti

Raikas hedelmäsalaatti

Chilisuklaakakku

Pekaanipähkinä-vohvelikeksit

Makeansuolaiset kanelipähkinät ja savupap­ri­ka­päh­kinät

Sitruu­na­ma­de­leinet

Mustikka-vaniljapullat

Pistaasi-suklaamuffinit

Sitruu­na­ma­de­leinet

Mustikka-vaniljapullat

Pistaasi-suklaamuffinit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.