Koti ja keittiö 8/2010 KUVAT ULLAMAIJA HÄNNINEN
3 (luomu)sitruunaa
2 1/2 rkl suolaa
3/4 dl oliiviöljyä
1. Pese, kuivaa ja viipaloi sitruunat. Ripottele sitruunaviipaleiden päälle suolaa ja laita ne siivilään. Laita siivilän alle kulho. Anna olla yön yli.
2. Lado sitruunaviipaleet lasipurkkiin ja kaada päälle oliiviöljy. Anna maustua viileässä pari–kolme viikkoa. Tarjoa kalaruokien lisukkeena.
Valmistusaika: noin 15 min + tekeytymisajat 2–3 viikkoa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2