Artikkeli

Koti ja keit­tiö 8/2010 KU­VAT UL­LA­MAI­JA HÄN­NI­NEN

Säilötyt sitruunat

Pese, kuivaa ja viipaloi sitruunat. Ripottele sitruu­na­vii­pa­leiden päälle suolaa ja laita ne siivilään. Laita siivilän alle kulho...

3 (luo­mu)sit­ruu­naa

2 1/2 rkl suo­laa

3/4 dl olii­vi­öl­jyä

1. Pese, kui­vaa ja vii­pa­loi sit­ruu­nat. Ri­pot­te­le sit­ruu­na­vii­pa­lei­den pääl­le suo­laa ja lai­ta ne sii­vi­lään. Lai­ta sii­vi­län al­le kul­ho. An­na ol­la yön yli.

2. Lado sit­ruu­na­vii­pa­leet la­si­purk­kiin ja kaa­da pääl­le olii­vi­öl­jy. An­na maus­tua vii­le­äs­sä pari–kol­me viik­koa. Tar­joa ka­la­ruo­kien li­suk­kee­na.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 15 min + te­key­ty­mi­sa­jat 2–3 viik­koa

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ