Rahka-rusinapiiras
(27 cm:n läpimittainen vuoka)
Pohja:
1 muna
1 dl sokeria
1 dl voisulaa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 dl kaurahiutaleita
Täyte:
2 dl kermaviiliä
200 g rahkaa
1/2 dl sokeria
1 1/2 dl rusinoita
1 dl omenamehua (tilkka rommia)
1 muna
1. Liota rusinat omenamehussa tai rommissa pehmeiksi.
2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon voisula. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaurahiutaleet munavaahtoon. Taputtele taikina 27 cm:n läpimittaiseen vuokaan, myös reunoille.
3. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä seos vuokaan. Kypsennä paistosta 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia uunin keskiosassa.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2