Koti ja keittiö 10/2011KATRI SCHRÖDERKUVAT REETTA PASANEN
noin 25 kpl
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 ½ rkl puolukkajauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl kuivattuja puolukoita
Väliin:
1 prk (150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1 rkl tomusokeria
1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää muna huolella vatkaten.
2. Sekoita jauhot, kaakao-, puolukka- ja leivinjauhe keskenään.
3. Hienonna puolukat karkeaksi rouheeksi. Nostele seokseen kuivien aineiden kanssa. Kääntele tasaiseksi taikinaksi.
4. Nostele uunipelille leivinpaperin päälle tasakokoisia reilun teelusikan kokoisia kekoja. Jätä hieman väliä, koska ne leviävät hieman kypsyessään.
5. Paista 175-asteisessa uunin keskitasossa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.
6. Notkista vuohenjuusto ja mausta tomusokerilla.
7. Nostele juustoseosta puolelle määrälle keksejä. Paina päälle loput keksit kansiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2