SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA JKEITTIÖ 6-7-/2012
n. 16 kpl
100 g voita tai margariinia
2 dl kermaviiliä, kermaa tai
(täys)maitoa
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
2 tl kardemummaa
¼ tl suolaa
Kuorrutus:
2 dl tomusokeria
1–2 rkl vettä
1. Sulata rasva kattilassa ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kermaviili, kerma tai maito ja muna vatkaimella sekoittaen.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
3. Lusikoi taikina muffini- tai
muihin pikkuvuokiin.
4. Paista pullia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
5. Tee halutessasi kuorrutus. Sekoita tomusokeriin vettä muutama tippa kerrallaan, koko ajan sekoittaen, kunnes tahna on sopivan paksua. Valuta kuorrutusta ohuiksi raidoiksi jäähtyneiden pullien pinnalle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2