Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Burgeri Australian tyyliin
40 min • helpohko • noin 20 e
4 annosta
Jauhelihapihvit:
600 g pihvikarjan paistijauhelihaa
suolaa, pippuria
Lisäksi:
4 viipaletta cheddaria
4 viipaletta pekonia
4 kananmunaa
4 ananasviipaletta
4 rkl chilimajoneesia
8 viipaletta etikkapunajuurta
4 sämpylää
Paistamiseen:
rypsiöljyä
1. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta neljä pihviä. Paista ne pannulla tai grillin parilatasolla kypsiksi. Nosta pihvien päälle juustoa lämpenemään.
2. Paista pekoni ja laita se talouspaperille valumaan.
3. Paista kananmunat pannulla tai grillin parilatasolla haluamaasi kypsyyteen.
4. Grillaa ananaksiin väri pintaan. Grillaa sämpylät. Sipaise sämpylöiden leikkauspinnoille majoneesia.
5. Kokoa hampurilaiset. Nosta sämpyläpohjille pihvit, pekoni, paistetut kananmunat, ananas ja punajuuret. Nosta kannet päälle.
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ