Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen
Burgeri Australian tyyliin
40 min • helpohko • noin 20 e
4 annosta
Jauhelihapihvit:
600 g pihvikarjan paistijauhelihaa
suolaa, pippuria
Lisäksi:
4 viipaletta cheddaria
4 viipaletta pekonia
4 kananmunaa
4 ananasviipaletta
4 rkl chilimajoneesia
8 viipaletta etikkapunajuurta
4 sämpylää
Paistamiseen:
rypsiöljyä
1. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile taikinasta neljä pihviä. Paista ne pannulla tai grillin parilatasolla kypsiksi. Nosta pihvien päälle juustoa lämpenemään.
2. Paista pekoni ja laita se talouspaperille valumaan.
3. Paista kananmunat pannulla tai grillin parilatasolla haluamaasi kypsyyteen.
4. Grillaa ananaksiin väri pintaan. Grillaa sämpylät. Sipaise sämpylöiden leikkauspinnoille majoneesia.
5. Kokoa hampurilaiset. Nosta sämpyläpohjille pihvit, pekoni, paistetut kananmunat, ananas ja punajuuret. Nosta kannet päälle.
Photography: Reetta Pasanen
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Hanna Linnakko
Hanna Linnakko
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
FABIAN BJORK
Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!
Fabian Björk
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2