Katri Schröder Kuvat Arto VuohelainenKoti ja keittiö 5/2012
4 annosta
½ ruukkua basilikaa
2 kypsää päärynää
5 dl maustamatonta jogurttia
3 rkl sokeria
2 dl jääpaloja
1. Revi basilikan lehdet tehosekoittimeen. Kuori ja paloittele päärynä joukkoon. Lisää muut ainekset ja
aja tasaiseksi juomaksi.
2. Jaa juoma laseihin ja koristele
basilikan lehdillä. Nauti heti kylmänä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.