Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 12/07

Paahto­pais­ti­rullat

500 g paah­to­pais­tia vii­pa­lei­na

Sa­laat­ti:

500 g pals­ter­nak­kaa

100 g pu­na­sa­laat­tia

100 g pa­ra­päh­ki­nöi­tä

4 ke­vät­si­pu­lia

150 g rans­kan­ker­maa

3 rkl ke­vyt­ma­jo­nee­sia

3 rkl val­ko­vii­nie­tik­kaa

4 rkl olii­vi­öl­jyä

2 tl hu­na­ja-di­jo­nin­si­nap­pia

2 tl pi­par­juu­ri­tah­naa

1. Kei­tä pals­ter­na­kat juu­ri ja juu­ri kyp­sik­si. An­na jääh­tyä.

2. Kuo­ri ja kuu­ti­oi pals­ter­na­kat. Sui­ka­loi pu­na­sa­laat­ti, rou­hi päh­ki­nät ja hie­non­na ke­vät­si­pu­lit.

3. Se­koi­ta rans­kan­ker­maan ma­jo­nee­si ja maus­teet. Kään­te­le se­ok­seen kas­vik­set ja päh­ki­nä­rou­he.

4. Lu­si­koi pals­ter­nak­ka­sa­laat­tia li­ha­vii­pa­lei­den toi­seen pää­hän ja kää­ri ne rul­lal­le.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ