Koti ja Keittiö 12/07
500 g paahtopaistia viipaleina
Salaatti:
500 g palsternakkaa
100 g punasalaattia
100 g parapähkinöitä
4 kevätsipulia
150 g ranskankermaa
3 rkl kevytmajoneesia
3 rkl valkoviinietikkaa
4 rkl oliiviöljyä
2 tl hunaja-dijoninsinappia
2 tl piparjuuritahnaa
1. Keitä palsternakat juuri ja juuri kypsiksi. Anna jäähtyä.
2. Kuori ja kuutioi palsternakat. Suikaloi punasalaatti, rouhi pähkinät ja hienonna kevätsipulit.
3. Sekoita ranskankermaan majoneesi ja mausteet. Kääntele seokseen kasvikset ja pähkinärouhe.
4. Lusikoi palsternakkasalaattia lihaviipaleiden toiseen päähän ja kääri ne rullalle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2