Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2013

Moderni parsapizza

Suussa sulava pizza syntyy, kun peruspohjalle ladotaan parsaa, pepperonia ja parmesaania. Päälle rikotaan vielä kananmuna, ja pizza pannaan paistumaan kuumaan uuniin!

3 kes­ki­ko­kois­ta piz­zaa

Piz­za­poh­ja:

1 ½ dl vet­tä

15 g tuo­re­hii­vaa

½ tl suo­laa

2 rkl olii­vi­öl­jyä

n. 3 dl du­rum­veh­nä­jau­ho­ja

Täy­te:

4 rkl val­ko­si­pu­lil­la maus­tet­tua olii­vi­öl­jyä

100 g pep­pe­ro­ni-mak­ka­raa

1 pkt (125 g) moz­za­rel­laa

300 g kei­tet­tyä vih­re­ää par­saa

3 dl raas­tet­tua par­me­saa­nia

3 ka­nan­mu­naa

(sor­mi­suo­laa)

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

n. 3 dl ru­co­lan­leh­tiä

1. Liu­o­ta hii­va kä­den­läm­pöi­seen ve­teen. Li­sää suo­la, öl­jy ja du­rum­veh­nä­jau­hot. Alus­ta tai­ki­na ta­sai­sek­si ja an­na sen ko­ho­ta kak­sin­ker­tai­sek­si. Kau­li tai­ki­nas­ta 3 kes­ki­ko­kois­ta piz­za­poh­jaa.

2. Pirs­kot­te­le maus­tet­tu öl­jy piz­za­poh­jil­le. Lado pääl­le pep­pe­ro­nit, pie­nek­si kuu­ti­oi­tu moz­za­rel­la ja hal­kais­tut par­sat. Ri­pot­te­le pääl­le par­me­saa­nia. Riko pääl­lim­mäi­sek­si mu­nat. Voit ha­lu­tes­sa­si kään­tää tai­ki­nan reu­no­ja hie­man ylös­päin, jot­ta ka­nan­mu­nat ei­vät valu pel­lil­le.

3. Pais­ta piz­zat 250-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la kyp­säk­si, noin 5 mi­nuut­tia Maus­ta val­miit piz­zat sor­mi­suo­lal­la ja pip­pu­ri­rou­heel­la. Vii­meis­te­le ru­co­lal­la.

Lue Myös

Mustikka-vaniljapullat

5 x herkullisimmat joulu­lei­von­naiset

Rosmariini-rapar­pe­ri­kei­kaus­kakku

Mustikka-vaniljapullat

5 x herkullisimmat joulu­lei­von­naiset

Rosmariini-rapar­pe­ri­kei­kaus­kakku

Punaherukka-maren­ki­pais­tokset

Lime-valko­suk­laa­mus­tik­ka­piiraat

Luumu-mantelitorttu

Kermainen parsapasta

Ricotta-parsapiirakka

Paahdettu parsa-perunasalaatti

Kermainen parsapasta

Ricotta-parsapiirakka

Paahdettu parsa-perunasalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Rennot ja näyttävät kakut kevään juhliin: 8 mainiota ohjetta

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Sisusta olohuone ulos!

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.