Koti ja Keittiö 04/07
400 g puhdistettua naudanmaksaa
6–8 valkosipulinkynttä murskattuna
1–2 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta silputtua minttua
maun mukaan mustapippuria
Paistamiseen:
voita
Lisäksi:
liotettuja puisia varrastikkuja
1. Levitä maksaviipaleiden päälle valkosipulimurska ja suola.
2. Pirskota päälle oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja mintulla.
3. Anna maustua viileässä tunnin ajan.
4. Pujottele maksapalat vartaisiin ja paista kypsiksi voissa pannulla.
5. Tarjoa heti esimerkiksi kasviskuskusin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ