Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 04/07

Mintulla maustetut, paistetut maksavartaat

Levitä maksaviipaleiden päälle valko­si­pu­li­murska ja suola. Pirskota päälle oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja mintulla...

400 g puh­dis­tet­tua nau­dan­mak­saa

6–8 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä murs­kat­tu­na

1–2 tl suo­laa

1 rkl olii­vi­öl­jyä

1 tl kui­vat­tua tai 1 rkl tuo­ret­ta sil­put­tua mint­tua

maun mu­kaan mus­ta­pip­pu­ria

Pais­ta­mi­seen:

voi­ta

Li­säk­si:

li­o­tet­tu­ja pui­sia var­ras­tik­ku­ja

1. Le­vi­tä mak­sa­vii­pa­lei­den pääl­le val­ko­si­pu­li­murs­ka ja suo­la.

2. Pirs­ko­ta pääl­le olii­vi­öl­jyä. Maus­ta mus­ta­pip­pu­ril­la ja min­tul­la.

3. An­na maus­tua vii­le­äs­sä tun­nin ajan.

4. Pu­jot­te­le mak­sa­pa­lat var­tai­siin ja pais­ta kyp­sik­si vois­sa pan­nul­la.

5. Tar­joa heti esi­mer­kik­si kas­vis­kus­ku­sin kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ