Artikkeli

Meloni-parsasalaatti

1 verk­ko­me­lo­ni

1 hu­na­ja­me­lo­ni

1/2 ve­si­me­lo­ni

7 val­kois­ta par­saa

7 vih­re­ää par­saa

1 tuo­re kurk­ku

200 g kat­ka­ra­pu­ja

Vi­naig­ret­te:

2 rkl paah­det­tu­ja pin­jan­sie­me­niä

2 rkl bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

2 tl so­ke­ria

1 tl suo­laa

1/2 dl olii­vi­öl­jyä

1. Kuo­ri me­lo­nit ja kurk­ku. Tee pal­lo­rau­dal­la me­lo­neis­ta ja kur­kus­ta pal­lo­ja.

2. Kuo­ri ja kei­tä par­sat suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä kyp­sik­si. Jääh­dy­tä ja leik­kaa par­sat viis­toon pa­loik­si.

3. Se­koi­ta kaik­ki ai­neet kes­ke­nään.

4. Se­koi­ta kaik­ki vi­naig­ret­ten ai­neet kes­ke­nään ja an­na maus­tua het­ken. Kaa­da kas­ti­ke sa­laa­tin jouk­koon ja se­koi­ta. Tar­joa vä­lit­tö­mäs­ti.

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje