1 verkkomeloni
1 hunajameloni
1/2 vesimeloni
7 valkoista parsaa
7 vihreää parsaa
1 tuore kurkku
200 g katkarapuja
Vinaigrette:
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1/2 dl oliiviöljyä
1. Kuori melonit ja kurkku. Tee palloraudalla meloneista ja kurkusta palloja.
2. Kuori ja keitä parsat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Jäähdytä ja leikkaa parsat viistoon paloiksi.
3. Sekoita kaikki aineet keskenään.
4. Sekoita kaikki vinaigretten aineet keskenään ja anna maustua hetken. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Tarjoa välittömästi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ