Koti ja keittiö 1-2/2011 KUVA REETTA PASANEN
4 annosta
noin 400 g broilerin rintafileetä
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
Maustekastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 limetin mehu
1 valkosipulinkynsi
2 rkl meksikolaista mausteseosta
2 rkl chilitahnaa (esim. Sambal Oelek)
Tarjoiluun:
vehnätortilloja
salsakastiketta
1. Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin 3–4 suikaleeseen. Pujota fileesuikaleet metallisiin tai puisiin grillivarrastikkuihin. (Muista liottaa puiset grillitikut huolellisesti!) Mausta vartaat suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
2. Valmista maustekastike sekoittamalla kastikkeen ainekset keskenään. Paista tai grillaa grillipannulla vartaat mehukkaan kypsiksi. Valele vartaille paiston aikana maustekastiketta.
3. Tarjoa esimerkiksi vehnätortillojen ja salsakastikkeen kera.
Valmistusaika: noin 15 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2