350 g broilerin maksaa
4 murskattua valkosipulinkynttä
1 rkl korianteria
1 tl kuminan siemeniä
1 tl chiliä
puolen sitruunan mehu
1 rkl balsamiviinietikkaa
Lisäksi:
2 sikurisalaattia
100 g tuoretta pinaattia
1 rkl hasselpähkinärouhetta
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
öljyä
1. Kuullota murskatut valkosipulit ja kuivatut mausteetkohtalaisella lämmöllä pannulla öljyssä.
2. Lisää pannulle puhdistetut, sulatetut maksat ja paista ne kypsiksi.
3. Lisää sitruunamehu, balsamiviinietikka ja kuumenna, kunnes neste on imeytynyt. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta sivuun.
4. Höyrytä puhdistetut salaattisikurit vähässä, suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsiksi ja jäähdytä ne nopeasti jääkylmässä vedessä. Nosta talouspaperille valumaan.
5. Kuullota siistityt pinaatinlehdet nopeasti öljyssä pannulla ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
6. Pane tarjoiluastian pohjalle sikurisalaatin- ja pinaatinlehtiä ja jaa päälle maksapalat. Koristele pähkinärouheella ja tarjoa huoneenlämpöisenä alkupalaksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2