Koti ja Keittiö 4/08
150 g pakastevadelmia
50 g pakastepunaherukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl valmista vaniljarahkaa (esim. Valio)
noin 40 g valmista marenkia
Koristeluun:
kokonaisia marjoja
1. Soseuta vielä hieman kohmeiset marjat sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Vaahdota kerma ja lisää vaniljarahka.
3. Murskaa marengit karkeaksi rouheeksi.
4. Yhdistä keskenään marjasose, kerma-rahkaseos ja marenkimuru kevyesti käännellen ja annostele tarjoiluastioihin.
5. Koristele annokset kokonaisilla marjoilla
6. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.