Koti ja Keittiö 4/08
150 g pakastevadelmia
50 g pakastepunaherukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl valmista vaniljarahkaa (esim. Valio)
noin 40 g valmista marenkia
Koristeluun:
kokonaisia marjoja
1. Soseuta vielä hieman kohmeiset marjat sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Vaahdota kerma ja lisää vaniljarahka.
3. Murskaa marengit karkeaksi rouheeksi.
4. Yhdistä keskenään marjasose, kerma-rahkaseos ja marenkimuru kevyesti käännellen ja annostele tarjoiluastioihin.
5. Koristele annokset kokonaisilla marjoilla
6. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2