Koti ja Keittiö 4/08
600 g lohta fileenä
1/2 dl teriyakikastiketta
2 rkl öljyä
200 g ramen-nuudeleita
75 g sokeriherneenpalkoja
1 iso porkkana
1 l kanalientä
1 rkl dashijauhetta
6 rkl misotahnaa
4 kevätsipulia
puoli ruukkua korianteria
1. Leikkaa lohifilee neljään palaan. Kuumenna öljy paistin- tai parilapannulla. Paista kalapalat siinä molemmin puolin kypsiksi. Sivele niiden päälle kypsinä teriyakikastiketta ja anna maustua.
2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
3. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi tikuiksi.
4. Kuumenna kanaliemi ja lisää joukkoon dashijauhe. Lisää porkkanat ja sokeriherneet ja hauduta parin minuutin ajan.
5. Jaa nuudelit neljään kulhoon ja kaada päälle keittoa. Nosta päällimmäiseksi kulhoihin lohipalat.
6. Hienonna kevätsipulinvarret ja ripottele ne ja korianteria keiton päälle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2