2 kiiviä
1 karambola
200 g tummia viinirypäleitä
2 appelsiinia
1 greippi
Sokeriliemi:
1 dl vettä
1 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 tl piparkakkumaustetta
1 tl jauhettua kardemummaa
(1 rkl likööriä, rommia tai konjakkia)
1. Kuori ja viipaloi kiivit. Viipaloi karambola. Huuhtele rypäleet, halkaise ne ja poista mahdolliset siemenet. Poista appelsiineista ja greipistä kuoret ja uloimmat kalvot ja leikkaa hedelmäliha sitten irti sisemmistä kalvoista.
2. Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja sitruunamehu. Keitä lientä hiljalleen muutama minuutti silloin tällöin sekoitellen. Lisää mausteet ja halutessasi alkoholi. Kaada kuuma liemi hedelmäviipaleiden päälle.
3. Tarjoile lämpimänä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2