MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
6 pientä tai 3 isoa päärynää
4 luumua
1 dl valkoviinietikkaa
puolen sitruunan mehu
2 dl vettä
2 dl sokeria
4–5 kokonaista mausteneilikkaa
1. Mittaa viinietikka, sitruunamehu, vesi, sokeri ja neilikat kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lohko päärynät ja luumut. Lisää hedelmälohkot kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia.
3. Anna jäähtyä. Purkita hedelmät liemineen ja anna maustua viileässä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ