Koti ja keittiö 6-7/2011 MARI HARJULA | KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
4–6 annosta
2 dl viiliä
1 l maitoa
Tarjoiluun:
marjoja, esim. mansikoita,
mustikoita
hunajaa
murustettuja kaneli- tai
kaurakeksejä
1. Sekoita viili maitoon ja jaa seos annoskulhoihin. Voit annostella viilin ja maidon myös suoraan annoskulhoihin ja sekoittaa niissä.
2. Peitä kulhot ja jätä huoneenlämpöön tekeytymään vähintään 12 tunniksi, mutta mielellään 18–24 tunniksi.
3. Siirrä valmiit viilit jääkaappiin ja nauti viileinä marjojen, hunajan ja keksimurujen kera.
Vinkki! Kotiviilin valmistukseen sopii sekä ykkös- että kevytviili. Viili valmistuu niin rasvattomasta, ykkös-, kevyt- kuin täysmaidostakin.
Valmistusaika: noin 10 min. + viilin valmistumisaika 12–24 t
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2