Artikkeli

Kasvitäytteiset lohimedaljongit

4 (noin 300 g) lo­hi­me­dal­jon­kia

ri­paus me­ri­suo­laa

pala ke­sä­kur­pit­saa

100 g vih­rei­tä pa­pu­ja

100 g so­ke­ri­her­nei­tä

1 ra­sia (125 g) pi­par­juu­ri­tuo­re­juus­toa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

Pin­nal­le:

au­rin­gon­ku­kan­ver­so­ja

1. Leik­kaa fo­li­os­ta nel­jä rei­lua pa­laa. Leik­kaa lei­vin­pa­pe­ris­ta nel­jä hi­ve­nen pie­nem­pää pa­laa.

2. Aset­te­le fo­li­oil­le lei­vin­pa­pe­ri­pa­lat ja pääl­le ka­la­fi­leet. Maus­ta ka­lat me­ri­suo­lal­la.

3. Leik­kaa ke­sä­kur­pit­sas­ta ohui­ta sui­ka­lei­ta, pois­ta pa­vuis­ta ruo­dit ja pa­loit­te­le ne. Huuh­te­le so­ke­ri­her­neet ja pa­loit­te­le. Jaa kas­vik­set ka­la­fi­lei­den pääl­le.

4. Maus­ta tuo­re­juus­to pip­pu­ril­la ja jaa se fi­leil­le.

5. Sul­je nyy­tit ja kyp­sen­nä nii­tä gril­lin ri­ti­läl­lä noin 20 mi­nuut­tia. Tar­joa nyy­tit uu­sien pe­ru­noi­den ja ker­ma­vii­li­kas­tik­keen kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ