4 (noin 300 g) lohimedaljonkia
ripaus merisuolaa
pala kesäkurpitsaa
100 g vihreitä papuja
100 g sokeriherneitä
1 rasia (125 g) piparjuurituorejuustoa
ripaus mustapippuria
Pinnalle:
auringonkukanversoja
1. Leikkaa foliosta neljä reilua palaa. Leikkaa leivinpaperista neljä hivenen pienempää palaa.
2. Asettele folioille leivinpaperipalat ja päälle kalafileet. Mausta kalat merisuolalla.
3. Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita suikaleita, poista pavuista ruodit ja paloittele ne. Huuhtele sokeriherneet ja paloittele. Jaa kasvikset kalafileiden päälle.
4. Mausta tuorejuusto pippurilla ja jaa se fileille.
5. Sulje nyytit ja kypsennä niitä grillin ritilällä noin 20 minuuttia. Tarjoa nyytit uusien perunoiden ja kermaviilikastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2