4 annosta
4 sämpylää tai pitaleipää
1 munakoiso
2 tomaattia
3 uuden sadon punasipulia
tilkka hunajaa
250 g halloumijuustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
oliiviöljyä
Harissamajoneesi:
2 dl majoneesia
2 tl harissatahnaa
2 tl sitruunamehua
Lisäksi:
rucolaa
tuoretta minttua
1. Valmista harissamajoneesi sekoittamalla maustetahna majoneesin joukkoon. Laita maustumaan viileään.
2. Viipaloi kasvikset ja juusto. Sivele sipuliviipaleiden päälle hunajaa.
3. Grillaa kasvisviipaleet molemmin puolin juuri ja juuri kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa myös juustoviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi.
4. Paahda vielä sämpylänpuolikkaat grillissä molemmin puolin.
5. Täytä sämpylät kasviksilla, juustolla ja viimeistele harissamajoneesilla, rucolalla ja tuoreella mintulla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ