3 porkkanaa
pieni kesäkurpitsa
250 g ricottajuustoa
2 munaa
pala tuoretta inkivääriä
50 g mantelirouhetta
nippu silputtua rakuunaa
2 tl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
ripaus merisuolaa
ripaus mustapippuria
1. Raasta porkkanat ja kesäkurpitsa.
2. Paloittele juusto kulhoon ja vatkaa se pehmeäksi seokseksi munien kanssa.
3. Lisää joukkoon raastetut kasvikset, raastettu inkivääri, mantelirouhe, silputtu rakuuna, hunaja ja öljy sekoittaen.
4. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
5. Lusikoi seos neljään voideltuun annosvuokaan. Kypsennä vesihauteessa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Vinkki: Italialainen Ricotta-tuorejuusto sopii sekä pastatäytteisiin, dippikastikkeisiin että kasvispaistoksiin.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2