Koti ja keittiö joululiite 2002
4 dl karpalotuoremehua
6 dl vettä
1 dl sokeria
6 rkl perunajauhoja
4 dl karpaloita
2 rkl sokeria
Lisäksi:
2 dl kermaa vaahdotettuna
1. Mittaa kattilaan karpalotuoremehu, kylmä vesi, sokeri ja perunajauhot sekoittaen. Kuumenna seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se kiehahtaa.
2. Lisää jäiset karpalot.
3. Kumoa kiisseli tarjoilukulhoon tai annoskulhoihin ja ripottele päälle sokeria. Anna kiisselin jäähtyä ennen tarjoamista.
4. Tarjoa kermavaahdon kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ