Koti ja Keittiö 08/07
5 dl maitoa
1 rkl voita
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
1/2 rkl sokeria
2 kananmunaa
7 dl jauhoja
voita paistamiseen
Lisäksi:
1 dl appelsiininmehua
1 dl sokeria
1 kanelitanko
2 dl mansikoita
1. Sulata voi kattilassa.
2. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
3. Lisää loput ainekset. Anna taikinan nousta noin 15 minuuttia.
4. Kuumenna pannu ja paista letut voissa keskilämmöllä molemmin puolin.
5. Keitä appelsiinimehua, sokeria ja kanelitankoa n. 5 minuuttia, jäähdytä ja tarjoa siirappi viipaloitujen mansikoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2