Koti ja Keittiö 3/08
(Ohje neljälle hengelle)
4 keskikokoista nahatonta kuhafileetä (600 g)
suolaa
rouhittua mustapippuria
puolen sitruunan mehu
puoli ruukkua basilikaa
Lisäksi:
cocktailtikkuja
Wasabikastike:
2 dl kevytranskankermaa
1/2 dl jogurttimajoneesia
1 tl wasabitahnaa
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 tl limetti mehua
ripaus suolaa
ripaus sokeria
1. Jos kuhafileet ovat kovin isoja, leikkaa ne pitkittäin kahtia. Ripottele fileiden päälle suolaa ja pippuria ja purista sitruunamehua. Levitä kunkin fileen päälle vielä muutama basilikanlehti. Käännä fileet rullalle ja kiinnitä cocktailtikulla.
2. Nosta rullat höyrykattilaan ja kypsennä höyryssä 8–10 minuuttia.
3. Sekoita ranskankermaan jogurttimajoneesi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua hetken ennen tarjoilua.
4. Tarjoa kuharullat keitettyjen perunoiden ja wasabikastikkeen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2