2 l puolukoita
6 dl vettä
1 tl viinihappoa
4 dl kidesokeria mehulitraa kohti
1. Puhdista ja huuhtele puolukat. Survo ne perunanuijalla tai tehosekoittimessa.
2. Lisää marjasoseeseen vesi ja viinihappo. Peitä seos ja anna sen seistä viileässä yön yli.
3. Kaada mehu tiheään siivilään tai kankaiseen siiviläpussiin. Anna valua puoli tuntia. Mittaa valmiin mehun määrä ja lisää siihen tarvittava annos sokeria.
4. Sekoita, kunnes sokeri on täysin liuennut. Kuori vaahto pinnalta ja kaada juoma puhtaisiin pulloihin.
Vinkki! Raikas puolukkajuoma maistuu sellaisenaan, mutta se sopii erinomaisesti myös booleihin ja erilaisten drinkkien sekoittamiseen.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ