Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
4 annosta
Ainekset
12 viipaletta pullaa
1 muna
2 dl kevyt- tai täysmaitoa
1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun: hilloa, marjoja, kermavaahtoa
Ohje:
1. Viipaloi pullat.
2. Vatkaa munan rakenne kevyesti rikki. Lisää maito ja vaniljasokeri. Kasta pullat munaseokseen.
3. Voitele rauta öljyllä tai voilla. Paista pullia muutama minuutti, kunnes ne ovat kullankeltaisia.
4. Tarjoa hillon, marjojen ja kermavaahdon kanssa.
Viinisuositus: Metsämansikkainen ja raparperihilloinen Chill Out Frizzante Strawberry Rhubarb, Saksa, 7,48 e.
Katso myös nämä pullareseptit:
Pistaasipähkinäiset pullakierteet
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2