Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Vii­ni­suo­si­tuk­set Sari Sirén

Helpot ja herkulliset pullaritarit

Kaupan valmiista pullapitkosta saa tehtyä nopeasti pullaritarit. Tarjoa lisäksi hilloa, marjoja ja kermavaahtoa.

4 an­nos­ta

Ai­nek­set

12 vii­pa­let­ta pul­laa

1 muna

2 dl ke­vyt- tai täys­mai­toa

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

Tar­joi­luun: hil­loa, mar­jo­ja, ker­ma­vaah­toa

Oh­je:

1. Vii­pa­loi pul­lat.

2. Vat­kaa mu­nan ra­ken­ne ke­vy­es­ti rik­ki. Li­sää mai­to ja va­nil­ja­so­ke­ri. Kas­ta pul­lat mu­na­se­ok­seen.

3. Voi­te­le rau­ta öl­jyl­lä tai voil­la. Pais­ta pul­lia muu­ta­ma mi­nuut­ti, kun­nes ne ovat kul­lan­kel­tai­sia.

4. Tar­joa hil­lon, mar­jo­jen ja ker­ma­vaah­don kans­sa.

Vii­ni­suo­si­tus: Met­sä­man­sik­kai­nen ja ra­par­pe­ri­hil­loi­nen Chill Out Friz­zan­te Straw­ber­ry Rhu­barb, Sak­sa, 7,48 e.

Kat­so myös nämä pul­la­re­sep­tit:

Ki­nus­ki-päh­ki­nä­pul­lat

Pis­taa­si­päh­ki­näi­set pul­la­kier­teet

Pi­ka­pul­lat

Lue Myös

Mustikka-vaniljavanukas

Mustik­ka­ker­ma­jäätelö

Karamellisoidut omenat

Mustikka-vaniljavanukas

Mustik­ka­ker­ma­jäätelö

Karamellisoidut omenat

Tarte tatin

Saksan­päh­ki­nä­tos­calla kuorrutetut uuniomenat

Omenakeitto ja sitruunainen mascarpone

Jälkiruokien aatelia

Hunajapaahdetut hedelmät ja sitrusvaahto

Jogurttijäätelö, kunin­ga­tar­kastike ja suolakinuski

Jälkiruokien aatelia

Hunajapaahdetut hedelmät ja sitrusvaahto

Jogurttijäätelö, kunin­ga­tar­kastike ja suolakinuski

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2