400 g punasikuria tai -punakaalia
1–2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl voita
1 sipuli hienonnettuna
1 dl hasselpähkinää
ripaus mustapippuria
ripaus merisuolaa
2 rkl fariinisokeria
nippu silputtua basilikaa
Tarjoiluun:
50 g raastettua parmesaania
1. Suikaloi sikuri ohuiksi suikaleiksi. Lisää etikka ja anna seistä hetki.
2. Sulata voi kattilassa. Lisää silputtu sipuli ja sikurisuikaleet. Hauduta 10 minuuttia.
3. Lisää karkeiksi paloiksi hakattu pähkinä, pippuri, suola ja sokeri.
4. Hauduta vielä noin 20 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa silputtu basilika.
5. Halutessasi voit tarjota lisäkkeen yhdessä raastetun parmesaanin kanssa.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ