KOTI JA KEITTIÖ 3/2006
1 1/2 dl vettä
2 dl sokeria
2 valkuaista (käytä jäävät keltuaiset jälkiruoan valmistukseen)
3 dl verigreippi-appelsiinimehua
1/2 dl limettimehua tai Cointreau-likööriä
1. Keitä vettä ja sokeria, kunnes jäljellä on noin 2/3 seoksesta. Jäähdytä ja lisää sekaan mehut tai halutessasi mehu ja likööri.
2. Vatkaa valkuaiset kevyesti ja yhdistä sähkövatkaimella siihen sokeri-mehuseos.
3. Pane seos pakastimeen noin neljäksi tunniksi. Vaahdota sähkövatkaimella, kunnes seos on ilmavaa ja kevyttä. Pane takaisin pakastimeen noin puoleksi tunniksi ja vaahdota uudelleen.
4. Anna seoksen olla pakastimessa tunnin ennen tarjoilua. Ota jäätelökauhalla sorbetista palloja viilennettyihin laseihin ja tarjoa heti raikkaana väliruokana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2