Photography: Reetta Pasanen
Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Feta-tomaattisalaatti ja tahinikastike
15 min . helppo . noin 11 e
4 annosta
1 punasipuli
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
600–800 g erilaisia tomaatteja
200 g fetaa
1 ruukku yrttejä, esimerkiksi minttua tai lehtipersiljaa
Kastike:
1 valkosipulinkynsi
2–3 tl tahinia
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 tl juustokuminaa
⅓ tl mustapippuria myllystä
1. Tee kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä muiden aineiden kanssa.
2. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuenohuiksi viipaleiksi. Laita pieneen kulhoon sit-
ruunamehun ja suolan kanssa. Anna marinoitua sen aikaa, kun valmistelet muut aineet.
3. Viipaloi tomaatit. Asettele tarjoiluvadille. Nosta päälle murusteltua fetaa ja marinoitua sipulia. Viimeistele tahinikastikkeella ja yrteillä.
Vinkki: Voit korvata osan tomaateista kurkkuviipaleilla.
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2