Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 9/2008

Feta-pinaattikeitto

300 g tuo­ret­ta pi­naat­tia

1 dl vet­tä

2 rkl voi­ta tai mar­ga­rii­nia

3 rkl veh­nä­jau­ho­ja

1 l ke­vyt- tai täys­mai­toa

1 tl suo­laa

1/2 tl so­ke­ria

ri­paus val­ko­pip­pu­ria

ri­paus mus­kot­ti­päh­ki­nää

150 g fe­ta­juus­toa

1/2 ruuk­kua ruo­ho­si­pu­lia hie­non­net­tu­na

2 rkl tuo­ret­ta per­sil­jaa hie­non­net­tu­na

Tar­joi­luun:

50 g fe­ta­juus­toa

1. Huuh­do pi­naa­tit ja pois­ta ko­vat leh­ti­ruo­dit. Kuu­men­na vesi kat­ti­las­sa, li­sää pi­naa­tin­leh­det ke­vy­es­ti pai­nel­len ja hau­du­ta pi­naat­te­ja noin 5 mi­nuut­tia. Va­lu­ta ja hie­non­na pi­naa­tin­leh­det.

2. Su­la­ta ras­va pak­su­poh­jai­ses­sa, pin­noi­te­tus­sa kat­ti­las­sa. Li­sää jau­hot ja kie­hau­ta seos koko ajan se­koit­ta­en. Li­sää mai­to hi­tel­len ja kuu­men­na koko ajan se­koit­ta­en, kun­nes keit­to kie­hah­taa ja sa­ke­nee.

3. Li­sää pi­naat­ti ja maus­teet ja mu­rus­te­le jouk­koon fe­ta­juus­to. Hau­du­ta vie­lä noin 10 mi­nuut­tia. Li­sää lo­puk­si keit­toon hie­non­ne­tut yr­tit.

4. Mu­rus­te­le kei­ton pin­nal­le tar­joil­ta­es­sa vie­lä hie­man fe­ta­juus­toa.

Lue Myös

Superfood-salaatti

Gluteenittomat perunagnocchit ja salvia-sitruunavoi

Valko­si­pu­li­keitto

Superfood-salaatti

Gluteenittomat perunagnocchit ja salvia-sitruunavoi

Valko­si­pu­li­keitto

Kvinoa-taboulleh

Omenacurd

Juurespihvit

Pinaatti-sienirisotto

Korianteri-kookosmaitocurry thaimaustein

Pähkinäinen punajuuri-päärynäsalaatti

Pinaatti-sienirisotto

Korianteri-kookosmaitocurry thaimaustein

Pähkinäinen punajuuri-päärynäsalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2