Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje neljälle)
8 isoa viipaletta
moniviljapaahtoleipää
3/4 dl majoneesia
1 rkl chilikastiketta
16 siivua chorizomakkaraa tai salamia
1 keksikokoinen sipuli tai
punasipuli
4–6 kirsikkatomaattia tai
1 tomaatti
noin 50 g taleggiojuustoa
1. Levitä leipäviipaleet leikkuulaudalle tai muulle alustalle.
2. Sekoita chilikastike majoneesiin ja voitele leipäviipaleet sillä.
3. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit tai tomaatti.
4. Levitä täytteet neljän leipäviipaleen päälle. Laita kullekin leipäviipaleelle neljä siivua makkaraa, sipulirenkaita, tomaattia ja lopuksi juustoa raasteena tai ohuina siivuina. Paina toiset leipäviipaleet täytettyjen leipäviipaleiden päälle.
6. Kuumenna voileipägrilli tai vohvelirauta. Paista leivät grillissä, paistoaika on noin 2–3 minuuttia. Leivät ovat valmiita, kun juusto on sulanut ja leipä on pinnalta rapea.
7. Leikkaa valmiit kerrosleivät keskeltä kahtia ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2