MARI HARJULA • KUVAT FABIAN BJÖRKKOTI JA KEITTIÖ 6–7/2014
2 dl paseerattua tomaattia
¾ dl vaahterasiirappia
¾ dl tummaa siirappia
3 rkl tomaattiketsuppia
½ dl valkoviinietikkaa
3 rkl Worcestershire-kastiketta
2 tl dijoninsinappia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
¼ tl chilijauhetta
ripaus merisuolaa
¼ tl rouhittua mustapippuria
1. Laita kaikki ainekset kattilaan, kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Jäähdytä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2