Artikkeli

 MARI HAR­JU­LA • KU­VAT FA­BI­AN BJÖRK­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6–7/2014

BBQ-kastike

BBQ-kastike sopii sekä marinointiin että glaseeraukseen. Erinomainen kastike possun ribsien maustamiseen.

2 dl pa­see­rat­tua to­maat­tia

¾ dl vaah­te­ra­sii­rap­pia

¾ dl tum­maa sii­rap­pia

3 rkl to­maat­ti­ket­sup­pia

½ dl val­ko­vii­nie­tik­kaa

3 rkl Wor­ces­ters­hi­re-kas­ti­ket­ta

2 tl di­jo­nin­si­nap­pia

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si hie­non­net­tu­na

¼ tl chi­li­jau­het­ta

ri­paus me­ri­suo­laa

¼ tl rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Lai­ta kaik­ki ai­nek­set kat­ti­laan, kie­hau­ta ja hau­du­ta noin 15 mi­nuut­tia, kun­nes kas­ti­ke sa­ke­nee. Jääh­dy­tä.