Koti ja Keittiö 08/07
noin 800 g uusia perunoita keitettyinä
2 avokadoa
Jogurttikastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
2 valkosipulinkynttä
3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
2–3 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
2–3 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä, kuori ja leikkaa kuutioiksi.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret ja kuutioi hedelmäliha.
3. Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita mausteet jogurttiin. Pyöräytä lopuksi joukkoon varovasti perunat ja avokadot.
4. Anna maustua hetki. Sopii grilliruokien lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2