Koti ja keittiö 11/2010 Katri Schröder
noin 30 kpl
200 g tummaa suklaata (kaakao-
pitoisuus vähintään 70 %)
3 rkl kuohukermaa
2 rkl voita
Pinnalle:
vihreää Matcha-teejauhetta
1. Rouhi suklaa karkeaksi. Kiehauta kerma paksupohjaisessa kattilassa ja nosta kattila syrjään liedeltä. Lisää suklaarouhe ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.
2. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos puhtaaseen kulhoon ja nosta jähmettymään jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi.
3. Ota vajaa ruokalusikallinen suklaamassaa kerrallaan ja pyörittele se käsien välissä pieniksi palloiksi. Kierittele pallot teejauheessa. Säilytä tryffelit ilmatiiviissä rasiassa viileässä.
Valmistusaika: 30 min. + tekeytymisaika 2 t
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ