(4 annosvuokaa, à 2 dl)
1 l omenoita
1 1/2 kahvikupillista korppujauhoja
1 1/2 kahvikupillista sokeria
100 g voita
1. Kuori ja viipaloi omenat.
2. Yhdistä korppujauhot ja sokeri ja kierittele omenalohkot seoksessa. Lado voideltuihin annosvuokiin kerroksittain voinokareiden kanssa.
3. Kypsennä paistoksia 200-asteisessa uunissa, kunnes omena on pehmennyt, 10–15 minuuttia.
4. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa. Tarjoa mukana uunissa paahtunut kanelitanko.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2