Artikkeli

Mansik­kac­ros­tinit

Paahda leipäviipaleet kullanruskeiksi 225-asteisessa uunissa, noin viisi minuuttia...

4 vii­pa­let­ta pul­laa tai vaa­le­aa veh­nä­lei­pää

150 g ri­cot­ta­juus­toa

1/2 dl to­mu­so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

1/2 tl jau­het­tua kar­de­mum­maa

1 tl raas­tet­tua sit­ruu­nan­kuor­ta

2 dl tuo­rei­ta man­si­koi­ta

1/2 dl rou­hit­tu­ja pis­taa­si­päh­ki­nöi­tä

1. Paah­da lei­pä­vii­pa­leet kul­lan­rus­keik­si 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, noin vii­si mi­nuut­tia.

2. Se­koi­ta ri­cot­ta­juus­to, tomu- ja va­nil­ja­so­ke­ri, kar­de­mum­ma ja sit­ruu­nan­kuo­ri. Le­vi­tä juus­to­se­os jääh­ty­nei­den lei­pien pääl­le.

3. Vii­pa­loi man­si­kat ja nos­ta ne juus­to­tah­nan pääl­le. Ko­ris­te­le rou­hi­tuil­la pis­taa­si­päh­ki­nöil­lä.