4 viipaletta pullaa tai vaaleaa vehnäleipää
150 g ricottajuustoa
1/2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl jauhettua kardemummaa
1 tl raastettua sitruunankuorta
2 dl tuoreita mansikoita
1/2 dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
1. Paahda leipäviipaleet kullanruskeiksi 225-asteisessa uunissa, noin viisi minuuttia.
2. Sekoita ricottajuusto, tomu- ja vaniljasokeri, kardemumma ja sitruunankuori. Levitä juustoseos jäähtyneiden leipien päälle.
3. Viipaloi mansikat ja nosta ne juustotahnan päälle. Koristele rouhituilla pistaasipähkinöillä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ