Koti ja Keittiö 6-7/2006
1 pkt pakastemurotaikinaa
Täyte:
500 g raparperinvarsia
1 pieni tlk (165 ml) kookosmaitoa
200 g ranskankermaa
3 isoa munaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
Pinnalle:
sokeria
1. Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli tai painele murotaikina irtopohja- tai piirasvuoan pohjalle, pistele ja esipaista uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia.
2. Kuori raparperit ohuelti. Leikkaa paksut varret pitkittäin halki. Sekoita kookosmaitoon ranskankerma, munat ja sokerit. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Asettele raparperinvarret pitkinä vuokaan täytteen päälle vieri viereen. Ripottele niiden päälle vielä hieman sokeria.
3. Paista piirasta uunissa vielä 30–40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ