Artikkeli

Koti ja keit­tiö 5/2008

Helppo hedelmäkimara

Huuhdo viinirypäleet ja mansikat ja halkaise ne tarvittaessa...

1 prk so­ke­ri­lie­meen säi­löt­ty­jä greip­pi­loh­ko­ja

250 g tum­mia, ki­vet­tö­miä vii­ni­ry­pä­lei­tä

1/2 verk­ko­me­lo­ni

1/2 hu­na­ja­me­lo­ni

24 tuo­ret­ta man­sik­kaa

puo­len sit­ruu­nan mehu

1. Huuh­do vii­ni­ry­pä­leet ja man­si­kat ja hal­kai­se ne tar­vit­ta­es­sa.

2. Ku­moa grei­pit kul­hoon. Pu­ris­ta se­kaan sit­ruu­na­me­hu.

3. Pois­ta me­lo­neis­ta sie­me­net ja leik­kaa he­del­mä­li­ha so­pi­van ko­koi­sik­si loh­koik­si.

4. Yh­dis­tä kaik­ki ai­nek­set ja pidä sa­laat­ti vii­le­äs­sä tar­joi­lu­het­keen as­ti.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ