Fabian Björk
Sanna Kekäläinen
8 annosta
12–16 Savoiardi-keksiä
1 dl maitoa
Täyte:
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
250 g maustamatonta turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1 l vadelmia
3 dl vadelmahilloa
Koristeluun:
vadelmia, rouhittua valkosuklaata
1. Rouhi suklaa. Vatkaa kerma. Yhdistä jogurtin kanssa. Mausta sitruunamehulla. Yhdistä marjat ja hillo.
2. Lado kerros keksejä vuoan pohjalle. Kostuta kevyesti maidolla. Lusikoi päälle jogurttikermaa ja hillo-marjaseosta. Ripottele päälle suklaahippuja. Tee toinen kerros samalla tavalla. Laita päällimmäiseksi jogurttikermaa. Koristele vadelmilla ja halutessasi valkosuklaalla. Peitä kelmulla. Anna makujen tasaantua tunti viileässä.
Valmistusaika: 20 min + 1 t
Vaikeusaste: Helppo
Hinta: 25 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2