Hanna Linnakko
Sanna Kekäläinen
4 annosta
4 broilerin luullista rintafileetä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
2 rkl vehnäjauhoja
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
0,33 l kuivahkoa siideriä
2 timjaminoksaa
2 dl ranskankermaa
2 rkl kokojyväsinappia
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Tarjoiluun:
keitettyä riisiä, broccolinia tai vihreitä papuja
1. Taputtele broilerit kuiviksi talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöräytä kevyesti jauhoissa. Paista kaunis väri pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
2. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää pannulle öljyä ja paista sipuleita muutama minuutti. Lisää broilerit ja kaada joukkoon siideri. Lisää timjami. Kiehauta seos ja vähennä lämpö keskilämmölle. Peitä kannella ja hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Voit halutessasi tarkistaa kypsyyden paistolämpömittarilla. Liha on kypsää, kun mittari osoittaa 71 astetta.
3. Lisää pannulle ranskankerma ja sinappi. Kiehauta seos. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa riisin ja kasvisten kanssa.
Valmistusaika: 20 min + 15 min
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 20 e
Panzanella on italialainen kesäsalaatti, jonka olennainen osa on edellisen päivän leipä. Se muhevoitetaan öljyssä. Talvinen versio on peruna-hernepanzanella. Sosiaalisessa mediassa kiertää hernelisäkeohje, jonka väitetään olevan Michelle Obaman tekemä. Uskokoon tarinan ken tahtoo, mutta itse ruoka on raikas ja kokeilemisen arvoinen. Ohjeet sivulla 86.
Panzanella on italialainen kesäsalaatti, jonka olennainen osa on edellisen päivän leipä. Se muhevoitetaan öljyssä. Talvinen versio on peruna-hernepanzanella. Sosiaalisessa mediassa kiertää hernelisäkeohje, jonka väitetään olevan Michelle Obaman tekemä. Uskokoon tarinan ken tahtoo, mutta itse ruoka on raikas ja kokeilemisen arvoinen. Ohjeet sivulla 86.
Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.
Mehevä voitaikina alla, päällä herneistä ja mascarponesta valmistettu täyte. Niistä on raikkain fetapiiras tehty.
Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
© Fokus Media Finland. Materiaalin kopioiminen muuhun kuin yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön kielletty.
Aineiston käyttö uuden palvelun osana kielletty.
Fokus Media Finland Oy, Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki, Y-tunnus 2618356-2