Fabian Björk
Sanna Kekäläinen kuvausavustaja Jaana Tolonen
4–6 annosta
4 pakastettua keskikokoista banaania
4 dl kotimaisia (pakaste)vadelmia
2 rkl maapähkinävoita
4 rkl suklaanibsejä tai rouhittua tummaa suklaata
1. Kuori banaanit ja paloittele ne. Laita pakastuspussiin ja pakastimeen. Jäädytä noin 4 tuntia.
2. Mittaa banaanit, marjat ja maapähkinävoi tehosekoittimeen. Surauta jäätelöksi. Syö heti suklaanibseillä tai suklaarouheella höystettynä tai laita suklaan lisäämisen jälkeen takaisin pakastimeen noin tunniksi.
Valmistusaika: 15 min + 4 t
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 7 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2