Fabian Björk
Sanna Kekäläinen kuvausavustaja Jaana Tolonen
8 palaa
1 pkt pakastemurotaikinaa (esim. Sunnuntai)
1 dl sileää mansikkahilloa
noin 5 dl erilaisia marjoja
100 g mascarponea
Koristeluun:
mintunlehtiä
1. Kauli sulatetusta taikinasta jauhotetulla pöydällä pyöreitä pitsapohjia. Nosta leivinpaperilla päällystetylle pellille.
2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes pohjat ovat kypsiä. Levitä kuumille pohjille hilloa. Anna jäähtyä.
3. Nosta pohjille marjoja ja mascarponea. Voit halutessasi maustaa mascarponen kevyesti tomusokerilla ja sitruunamehulla. Koristele mintulla ja halutessasi pähkinärouheella.
Valmistusaika: 15 min + 25 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 12,5 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2