Vuohelainen Arto
Suvi Rüster
4 annosta
5 dl perattuja härkäpapuja
300 g nauhapastaa
4 valkosipulinkynttä
6 aurinkokuivattua tomaattia
3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
1 rkl voita
2 rkl misotahnaa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl hienonnettua korianteria
1. Kiehauta vettä kattilassa. Ryöppää härkäpapuja kiehuvassa vedessä 3–5 minuuttia. Valuta pavut lävikössä.
2. Laita pasta kypsymään kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.
3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit.
4. Kuumenna öljymarinadi ja voi paistokasarissa. Lisää pannulle pavut, valkosipulinkynnet ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista muutama minuutti. Sekoita joukkoon misotahna. Jatka paistamista vielä pari minuuttia.
5. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kaada paistokasariin. Raasta päälle parmesaania. Hienonna joukkoon korianteria. Tarjoile heti.
Valmistusaika: 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 8 e
© Fokus Media Finland. Materiaalin kopioiminen muuhun kuin yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön kielletty.
Aineiston käyttö uuden palvelun osana kielletty.
Fokus Media Finland Oy, Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki, Y-tunnus 2618356-2