Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
6 annosta
600 g broilerin rintafileetä
Marinadi:
1 ½ dl kookoskermaa
3 rkl sileää maapähkinävoita
1 valkosipulinkynsi
2 rkl limetinmehua
1 rkl ruokosokeria
1 tl jauhettua jeeraa
1 tl suolaa
Lisäksi:
puisia varrastikkuja
1. Sekoita kookoskerma, maapähkinävoi, limetinmehu, ruokosokeri, jeera ja suola kulhossa. Kuori valkosipulinkynsi ja murskaa marinadin joukkoon.
2. Leikkaa rintafileet pitkittäin parin sentin paksuisiksi suikaleiksi. Nosta suikaleet marinadin joukkoon. Anna maustua kylmässä pari tuntia.
3. Kastele puiset varrastikut. Pistele broilerisuikaleita tikkuihin. Kypsennä grillissä käännellen yhteensä 6-8 minuuttia. Voit kypsentää tikut myös 225-asteisessa uunissa uunipellillä leivinpaperin päällä 8 minuuttia.
Valmistumisaika: 2 tuntia + 8 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 10 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2