Vegaaninen pasta Alfredo vie kielen mennessään.
Avustaja1 Avustaja
Sanna Kekäläinen
Vegaanin alfredo pasta
(4 pienehköä annosta)
300 g spagettia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1/2 pieni kukkakaali
5 dl maustamatonta mantelimaitoa
1 rkl ravintohiivaa
(oluthiivaa)
2 tl sitruunamehua sormisuolaa, mustapippuria ja kuivattua chiliä myllystä
Tarjoiluun: vegaanista parmesaania
Näin valmistat:
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Irrota kukkakaali pienenpieniksi nupuiksi. Kuullota valkosipulia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää kukkakaalit ja jatka paistamista hetki. Kaada mantelimaito pannulle. Keitä kukkakaalia noin 5 minuuttia tai kunnes se on kypsää.
3. Laita seos tehosekoittimeen ravintohiivan ja sitruunamehun kanssa. Aja tasaiseksi. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä.
4. Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele juustolla. Tarjoa heti.
Amerikkalaisten kermaisen lohturuoan vegaaninen versio syntyy kukkakaalista ja mantelimaidosta.
Avustaja1 Avustaja
Aika ja hinta
Valmistusaika: 10 min + 15 min
Vaikeustaso: helppo
Hinta: noin 8,5 e
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2